Imprimeix

L'ENTREVISTA EN PACO GONZALEZ

Aquesta setmana al espai “Entrevista Setmanal” tenim el plaer de entrevistar en Paco Gonzalez, entrenador dels equips Aleví A i B del Club i també entrenador de porters de la nostre base. 

En Paco va néixer a Alacant l’any 1969 i va començar la practica del OK al San Vicente de Raspeig, al 1989 va fitxar per la U.E. Horta que justament havia pujat a Divisió d’Honor, on va jugar fins l’any 1997.Al penjar les guardes s’inicia en labors de preparador físic, entrenador de porters i segon entrenador d’equips de divisió d’honor  (Ara OK Lliga) com Noia, Vilafranca, Mataró, Igualada aconseguint 2 Supercopes d’ Europa i una copa de Europa, i F.C.Barcelona al costat d’en Carlos Figueroa on aconsegueix tots els títols possibles en aquella temporada (2004-05) Lliga Europea, OK Lliga, copa del Rei, Supercopa de Espanya i Supercopa d’ Europa.L’any 2001 crea el Centre de tecnificació de porters www.hoqueiporters.com  que també te seu a Sant Just. Com a tècnic Sènior va començar al Liceo de la Corunya a la temporada 2005-06, desprès al Shum Maçanet i els últims anys abans d’aterrar a Sant Just al Sant Feliu de Codines on aconsegueix la Copa del Princep i l’ascens a OK lliga la temporada 2011-12. També en el seu currículum te escrits dos llibres adreçats als porters.

Hola Paco, 

1.       Desprès d’uns anys que has estat compaginant la tecnificació de porters i el CPH Sant Feliu a alt nivell que et va portar a acceptar la proposta del HC Sant Just per entrenar a les Bases? 

Desprès de molts anys sense entrenar a les etapes d’iniciació, la veritat es que em venia molt de gust treballar amb equips de base i el fet de conèixer el club i la seva estructura em van fer acabar de prendre la decisió. 

2 . Quina diferència hi ha entre els Equips d' alta competició en els que has militat com Liceu , Barça , Igualada  i St Feliu amb el Sant Just ? 

Pràcticament en quant a l'estructura i funcionament crec que el Sant Just no et res a envejar , però en els clubs que esmentes , que he tingut la gran sort d'aprendre i formar-me, tenen la possibilitat de poder fitxar jugadors de primer nivell que són els que al final donen els bons resultats . 

3 . A Sant Just , ets responsable dels dos equips Alevins , després d'acabar la primera fase com afrontes les segones competicions ? 

Crec que hem tingut un primer període d'adaptació i que a més, a nivell competitiu, hem arribat a disputar l'eliminatòria que donava el pas a Preferent . Al final l'aleví B no ha passat però l'objectiu en tots dos casos és continuar amb la seva formació . La base continuarà sent el treball durant els tres dies d'entrenament setmanals . 

4 . Com veus el Hoquei Club Sant Just ? 

Sempre dic que fa anys vaig estar encarregat de l'escola i de les poques categories que havien, que el meu primer dia d'entrenament només havien tres nens a l'escola i aquell any es va acabar amb més de 20 . Ara no té res a veure aquell club , ara mateix el veig consolidat en totes les categories i amb una gran massa social que el fa estable i amb grans reptes de futur . 

5 . Sent un especialista en la demarcació de porter , arribant a jugar a OK lliga amb la UE Horta i creant les escoles de porters " Hoquei Porters " Que els diries als porters de la nostra base ? 

Els diria el mateix que als jugadors que la clau de l'èxit i de la satisfacció personal recau en l'esforç i sacrifici , sense oblidar el bon comportament i respecte pels que els entrenen . Per la meva experiència crec que tenim uns porters molt ben treballats tècnicament que no tenen res a envejar als d'altres clubs .          

6 . Ara ens agradaria posar-te en un compromís , defineix en una o poques paraules als integrants dels teus dos equips :  

- David Vílchez: AUTOEXIGENT 

- Isaac Acero: COMPROMÈS 

- Marc Esquius: HA CANVIAT PER BÉ 

- Adrian Dolz: OBSERVADOR I TREBALLADOR 

- Alex Estrada: IMPETUÓS

- Alex Rodríguez:  PROGRÉS CONSTANT 

- Arnau Rubio:  INTEL · LIGÈNCIA TÀCTICA 

- David Diaz:  RITME CONSTANT 

- Joan Pujalte:  TECNICA EN CREIXEMENT 

- Nil Barrera:  MILLORANT CADA DIA 

- Oriol Folch:  SEMPRE ATENT 

- Pablo Martín:  SACRIFICAT 

- Pol Martínez:  A LA RECERCA DE LA CONFIANÇA

 - Pol Mir:  CADA DIA MES CONCENTRAT 

- Raül López:  EQUIP PER SOBRE DE TOT 

- Sergi Bastardas:  INSISTENT I OPORTUNISTA

Moltes Gràcies Paco per dedicar-nos aquests minuts per contestar aquest qüestionari

Salut i Hoquei.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net