Imprimeix

ENTREVISTA JORDI GAROLERA

 

Aquesta setmana al espai “Entrevista Setmanal” tenim el plaer de entrevistar el recent escollit President del Hoquei Club Sant Just Jordi Garolera.  En Jordi va néixer a Barcelona l’any 1963, encara que ha viscut tota la vida a Sant Just, casat i pare de tres fills, va ser jugador de OK del nostre club fins categoria Infantil. L’Any 2004 aprofitant que un dels seus fills començava a donar les seves primeres passes al club va entrar a formar part de la Junta Directiva.  Al Novembre de 2013 una vegada el aleshores president del Club, Francisco Vizcaino, dimiteix del càrrec agafa el relleu i ara en les darreres eleccions del mes de març es escollit sense cap oposició com a nou president del Hoquei Club Sant Just.

Hola Jordi

1.-     Una vegada ja s’ha fet oficial el teu nomenament com a President del HCSJ, quina es la base del teu projecte?

Primer de tot si m’ho permets el projecte no és només meu, és el de tots els que formem la Junta.

El nostre projecte es seguir millorant a nivell esportiu en els tres pilars del Club, l’Escola, els Equips de Competició de la  base i per inèrcia en el nostre primer equip per que sigui el mirall on els nostres equips de base tinguin el seu objectiu.

2.-     Una vegada vist que no s’ha presentat cap altre candidatura a les eleccions, que en pensa d’aquest fet? , la gent no esta implicada o ja li estan be les coses com estan?

Pel nostre projecte en sembla perfecte ja que així ens podem focalitzar en el que realment és important ,la formació dels nostres nens i nenes, de totes formes he de dir que ja fa molt de temps que s’estan fent les coses be per part de la Junta i això vol dir calma, clar que cada dia som mes i és més fàcil que algú pugui està en desacord, però la nostre transparència i la política portada  d’anar implicant sempre a més persones dels equips inferiors, ens fa estar al dia i poder solucionar millor tots els problemes i el mes important tenir noves idees.

3.-     Vas entrar a formar part de la Junta del Club l’any 2004 quina diferencia veus entre aquests 10 anys?

La diferència és tant gran  que no la puc resumir en aquestes línies, però donaré una dada 60 jugadors el 2004, 150 jugadors el 2014.

4.-    Com has vist i valoras l’aposta de tenir un equip a Nacional Catalana?

Imprescindible, quina gran idea i quin goig que fa veure partits d’aquest nivell en el nostre Club,la veritat, des de que podem gaudir de l’espectacle dels nostres jugadors de Nacional Catalana, l’Hoquei a Sant Just ha canviat per tots.

5.-    Explica’ns una mica com es planteja la propera Temporada a nivell Esportiu, Social i Econòmic?

A nivell esportiu seguir treballant amb la mateixa direcció, augmentar el nivell dels nostres tècnics  per poder transmetre millor els valors  del nostre esport, a nivell social fer participar més a tot el nostre entorn dins del Club i col·laborar en algun projecte social i a nivell econòmic ,seguir sent ferms en tresoreria i seguir buscant nous patrocinadors que ens ajudin econòmicament a arribar al màxim nivell.

6.-    En la teva candidatura hi anaven 4 persones de l’anterior junta i dues de noves, com definiries a cada una d’elles i quines seran les seves responsabilitats?

A totes les persones les definiria de la mateixa manera, son els meus companys d’equip en aquest projecte.

Tenim 4 persones de l’anterior Junta como son el Ferran Brull i el Javier Rodriguez tots dos involucrats principalment amb la Secció  Esportiva , el Ferran en Equips de Competició i el Javier amb l’Escola, després tenim al Josep que està involucrat principalment amb la Secció Social i que les seves responsabilitats estan sobre tot el material esportiu necessari pel Club, per últim tenim el Pere Bosch que forma part de la Secció Econòmica  i és el nostre tresorer. Respecte a les dos noves incorporacions ens trobem amb la Nuria Bigas que ens ajudarà a reforçar tant l’àrea de material esportiu com la Secció Econòmica i en Fidel Vidal que s’incorporarà a  la Secció Esportiva i serà el responsable de tots els delegats.

7.-    Diuen “les males llengües”  que tú sempre has comentat que t'agradaria i somies en tenir un equip a l’OK lliga, com veus aquesta possibilitat en un futur?, que manca per aconseguir-ho?

Com a Club tenim la possibilitat, però està a l’OK Lliga no només pot ser voluntat nostre, és un projecte que s’ha de consensuar amb altres estaments del poble per anar tots en la mateixa direcció, però si, puc assegurar-vos que estructura i ganes dins del Club no hi falten.

8.-    Una altre cosa que t’obsessiona o millor dit li et el cor robat es l’Escola de Hoquei,  com treballa el HCSJ aquesta part del club?

És una part molt planificada pel Club, on posem el màxim de recursos per la millor formació dels  nostres nens/es  , és el nostre futur, quan més invertim amb ell, més èxits assolirem, la veritat és increïble veure un nen/nena tant petit patinant i duent un stick d’Hoquei a la vegada.

9.-    Ara, com en tota entrevista de la web, ve el moment de posar-te en un compromís, defineix-me em poques paraules les persones vinculades a la part tècnica de la qual erets el Responsable.

-          Ferran Pujalte: El Guardiola de l’Hoquei.

-          Carles Marin: Lluitador,Persistent, Guanyador.

-          Elisenda Gassó: La COORDINADORA de l’Escola

-          Xavi Gimeno: El Tècnic que ens està fent canviar.

-          David Candami: Compromís

-          Jordi Estrada: El Tècnic de la Casa

-          Paco Gonzalez: Ho sap tot de la porteria

-          Edgar Fandos: El Futur

-          Ricard Manzano: Un nou valor

-          Jordi Martinez: RRPP El Relacions Publiques  de l’Hoquei

-          Alberto Garolera: El meu fill

Moltes Gràcies per la teva atenció i molta sort amb el nou mandat tan a tu com a tota la nova junta.

Salut i Hoquei.

 

 

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net