Imprimeix

ELS NOSTRES PATROCINADORS: DENTAL MÈDIC

Amb aquesta petita entrevista volem encetar una nova secció amb la presentació interna dels postres patrocinadors, uns patrocinadors que ens ajuden en el treball diari del Club i que sense ells seria molt difícil el poder posar a pista els 15 equips que tenim més l’Escola de Hoquei. 

Començarem amb un Patrocinador que ja porta quatre temporades amb nosaltres,  es tracta de Dental Mèdic  al carrer Josep Tarradellas, 6 Local 1 de Sant Joan Despi, a la zona de TV3, avui  xerrarem una miqueta amb el seu Gerent i Cap visible del Laboratori Toni Tapias.

             

Que es trobaran els Socis del HC Sant Just a Dental Mèdic? 

Dental Mèdic es una Clínica Dental per a totes les edats i que cobreix totes les especialitats mediques com Ortodòncia de Nens i Adults, Periodòncia, Implants i Pròtesis, disposem també de relació directa amb el laboratori  de Pròtesis, ja que esta integrat a les mateixes instal·lacions.  El nostre objectiu es donar un tracte familiar i proper com trobem al Club. 

Dental Mèdic es una empresa que dona suport al esport base, Com veu el Hoquei Club Sant Just? 

El HCSJ el veiem com una entitat amb una gran tasca esportiva i educativa en vers els nens/nenes que volen practicar un esport de qualitat amb bon ambient que els ajuda a saber estar a les pistes i a la vida en si.

Potser faltaria donar un petit salt organitzatiu a nivell Social i Comunicació, encara que s’ha millorat i molt en l’últim any, però sense la implicació dels Pares es impossible millorar.

També s’ha de dir que amb el primer equip a Nacional Catalana es veu mes ambient i els més petits cada vegada mes implicats al club. 

A part del HCSJ teniu més patrocinis en el mon de l’esport? 

Si, també estem presents i donem suport al Handbol St. Joan Despí, Basquet Nou Esplugues i Voleibol FC Barcelona Femení. 

Com es que una empresa com la vostra esta tant implicada amb l’esport de Base? 

Perquè tant la meva esposa com jo sempre varem practicar esport des de petits i un dels nostres primers objectius al muntar la Clínica va ser poder dedicar una part dels beneficis a ajudar les entitats que es dediquen a formar persones. 

Dental Mèdic, dins la seva gama de productes, en te un que es especial per a la practica de l’hoquei, com podríem explicar als pares de la seva idoneïtat

Efectivament, a Dental Mèdic fabriquem personalment un Protector Bucal a mida de la boca de cada nen, creiem que es un dels accessoris esportius mes importants e imprescindibles ja que els nens estan formant la seva dentadura.  Moltes vegades ens gastem molts diners amb uns guants, canalleres o genolleres d’una marca determinada i en canvi no li donem la importància al Protector Bucal. 

Aquesta ha estat la presentació d’un dels nostres patrocinadors més fidels, no dubteu amb visitar-los per qualsevol consulta o tractament, fins i tot si voleu una segona opinió. En Toni Tapias ens comenta que solsament dient que veniu del H.C. Sant Just tindreu un 10% de Dte. En tots els tractaments i que si voleu un Protector Bucal només cal que truqueu i us aplicaran la oferta especial del Club de 80 Euros la unitat. 

Aprofitem també per comentar-vos que Dental Mèdic juntament amb Vidal i Porta Cuines Industrials col·laboren també amb “Afició hcsj” “ Afició Sangjustenca” aportant en aquesta grada d’animació el Bombo que sentim a tots els partits.

Gràcies Toni,  Gràcies Dental Mèdic  pel suport!!!       Fem Rodar el Club!!!! 

A traves d’aquest enllaç podeu accedir a la web de Dental Mèdic i al seu Facebook , tant de la Clínica com del laboratori.

http://www.dentalmedic.net/

Video Presentació Dental Mèdic

https://www.facebook.com/people/Dental-M%C3%A8dic/100007700389360 

https://www.facebook.com/comedent.protesisdental

 

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net