Imprimeix

L'ENTREVISTA EN BORJA LÓPEZ

En Borja va neixer a Barcelona l’any 79, es Llicenciat en CAFE en la especialitat d’ensenyament i entrenador Nacional i Autonòmic de Hoquei Patins.

La seva trajectòria  es impressionant, va començar a fer rodar als patins a la Base de la UE Horta, i ha militat durant 18 anys en diferents equips d’elit  com FC Barcelona, CP Vilafranca, CE Noia i Club Pati Vic i l’ equip Francès de La Vendéenne, on va realitzat les tasques de Jugador/Entrenador, aquest any esta jugant al CP Voltregà de l’OK Lliga.

En el seu Palmarès com a Jugador destaquen  1 Campionat i 1 Subcampionat de Copa a França, 2 Copes del Rei, 2 Supercopes d’Espanya, 2 Subcampionats d’Europa,  1 Intercontinental, 2 Campionats i 1 Subcampionat de Lliga Espanyola i 3 vegades Campió d’Europa amb la Selecció Espanyola categories Juvenil i Junior.

Com a tècnic a estat Entrenador de la Vendéenne a França, entrenador dels equips de base del CP Vic i HC Palau de Plegamans, Tècnic dels Campus d’Estiu de la Vendéenne, OKMANIA i Campus de Vic durant 14 anys.

 

Hola Borja,   

1.      Una vegada decideixes tornar de França, que et va fer decidir a acceptar la proposta de formar part del staff tècnic del HC Sant Just?

En primer lloc el que em va fer decidir a acceptar va ser l'interés del club perquè formes part del seu grup de treball, sempre he valorat molt que algú aposti per tu. 

En segon lloc penso que l’HC Sant Just és un club amb potencial de progressió on poder ajudar i aportar els meus coneixements i la meva experiència.

 

2.      Com a jugador actual d'OK Lliga amb el CP Voltregà i després d'estar tant anys al alt nivell en el mon del hoquei com veus el Hoquei Club Sant Just?

Com et deia, el club s’ha fet gran, i la gent que hi ha treballat i que hi treballa han aconseguit que sigui un dels clubs d’hoquei de referència de Barcelona capital, i això porta molta feina.

Penso que tenim molt marge de millora, però de la mateixa forma crec que farà falta encara molta més feina perquè puguem ser un club de referència també a la resta de Catalunya per la nostra bona manera de funcionar. Com més gran es fa un club, més i millor s’ha de gestionar i això requereix adaptació per part de tothom i no sempre és fàcil.

 

3.      En aquests moments ets un referent pels nanos de la base, que els hi diries als que somien en poder arribar a jugar a OK Lliga?

Els hi diria que GUANYAR NO HO ÉS TOT a l’esport. Que per arribar a ser un bon jugador has de treballar molt i sacrificar-te més, has de creure en tu i en els teus entrenadors, has de comportar-te, has d’esforçar-te, has de tenir frustracions,....

Però per sobre de tot els hi diria que l’esport és un mitjà que els ajudarà a ser persones, que els educarà, que els farà viure moments únics i irrepetibles, i que això és el que finalment guardes per tu.

Arribar a OK Lliga??? El camí és molt llarg i no tothom ho aconsegueix, però ha de ser un objectiu il·lusionant .

 

4.      Del 25 al 28 de febrer, disputaràs la Copa del Rei a Reus, en el teu palmarès ja en tens dues, com s'afronta una competició d'aquest tipus? 

Doncs personalment com si fos la primera que jugo, esperant a que arribi ja!! Guanyar una competició és el màxim per un esportista d’alt nivell i pels equips com nosaltres les competicions curtes són les que ens donen opcions a aconseguir-ho. 

 

5.      Estem ja a la segona fase de la competició, 5 equips s'han classificat per lligues Preferent, com valores aquesta fita? 

Evidentment ho valoro molt positivament, tothom treballa molt cada dia per aconseguir aquests reptes, i que 5 dels 14 equips del club amb possibilitats per classificar-se ho aconsegueixin, ha de ser un orgull per tots i una referència. 

 

6.      Quins plans de futur contemples juntament amb el Club? 

De moment seguir integrant-me dins del club i gestionar el dia a dia. Un dels meus objectius és ajudar als entrenadors i als equips per tal de que tot funcioni de la manera més fluida possible. 

Un cop aconseguit això, la intenció és que tots agafem una mateixa línia de treball i una filosofia de joc que permeti desenvolupar jugadors complerts, però això requereix de temps, de paciència, de formació, ...   

 

Be anem finalitzant l’entrevista, si vols apuntar alguna cosa mes. 

Ja que m’ho permeteu m’agradaria fer un apunt: 

La vida d’un club esportiu no és gens fàcil, intueixo que això ja ho sabeu, però us asseguro que internament encara és més complicat de gestionar per part de les persones que hi treballem. Som molta gent involucrada, jugadors/es, pares, mares, entrenadors, dirigents, i d’altres, i crec profundament que la predisposició de tothom i les ganes de tirar les coses endavant i solucionar els problemes que sorgeixen en el dia a dia, són la manera d’avançar i de construir coses positives. 

I una reflexió: 

Actualment, considero que vivim en una societat on el més fàcil és destruir, on el més natural és fer retrets i buscar excuses per tal de no enfrontar-nos amb els veritables problemes. Siguem positius, deixem els retrets, evitem les excuses, treballem de valent per ser millors cada dia i intentem entre tots educar persones amb uns valors forts i saludables. 

Fem rodar el club!!  

Moltes Gràcies Borja per dedicar-nos aquests minuts per contestar aquest qüestionari

Salut i Hoquei.

 

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net