Imprimeix

Present i Futur

Present i Futur

Després d'un parèntesi d'activitat irregular, sobretot degut a la construcció del nou Pavelló, l'any 2004 es constitueix una nova Junta Directiva que, en constant evolució, treballa amb noves idees i projectes per tal de tornar el Club al màxim var1l esportiu i social.

L'actual estructura del Club es fonamenta en 3 àreas bàsiques de treball (Àrea Esportiva, Àrea Econòmica i Àrea Social) amb les quals es pretén potenciar al màxim totes les categories i, molt particularment, el que ha de ser el futur del Club, les Bases.

Àrea Esportiva

És la responsable de definir i portar a terme el projecte esportiu del Club, és a dir, definir les bases d'aquest projecte i treballar per proporcionar tots els elements necessaris tan humans com tècnics per tal de que aquest projecte esportiu es pugui assolir dins dels terminis exigits i amb la qualitat que correspon.

Àrea Econòmica

Tot projecte esportiu requereix d'un important sustent econòmic per tal d'aconseguir desenvolupar-se i consolidar-se com a tal. És per això, que aquesta àrea del Club treballa constantment per tal d'obtenir tots els recursos possibles que permitin la consolidació del Club i la consecució dels objectius esportius definits. Aquesta àrea treballa bàsicament amb la intenció de:

  • Ampliar el programa de patrocini amb les entitats/empreses que ja hi col·laboren i aconseguir-ne de noves.
  • Ampliar la massa social del Club pel que fa al nombre de socis numeraris.

Tal i com Arquímedes va dir al definir el concepte de palanca "dame un apoyo y levantaré el mundo", nosaltres diem "dame un sponsor y moveré el HCSJ".

Àrea Social

L'ampliació i integració de la massa social del Club així com la integració del Club amb les activitats pròpies del poble de Sant Just Desvern són els objectius bàsics d'aquesta àrea. Les festes socials que organitza el Club així com la participació del Club a la "Fira Sant Just al Carrer" o a la marxa per la "Flama del Canigó" son dos clars exemples de la unió del Club amb el poble de Sant Just.

Et recomanem que consultis el dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just i el seu funcionament intern.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net