CPR
HCSJ
2
9
finalitzat
+info
Ben A
HCSJ
CCH
3
2
finalitzat
+info
Fem
CCH
HCSJ
2
3
finalitzat
+info
Fem
Imprimeix

BENJAMI A SUBCAMPIONS TORNEIG MERIGNAC

Aprofitant l’aturada de la lliga en motiu de les vacances de Setmana Santa, el nostre Benjamí A, acompanyat per pares, mares i altres familiars  ha participat en el "Tournoi Internationnal de Pâques du SAM Rink-Hockey" a Mérignac (França).

Com que el torneig començava dissabte, gran part de l’expedició varem marxar dijous al mati i per alleugerir les hores de viatge varem fer una primera aturada a Carcassone on ens dirigim directament cap al castell, majestuós, imponent amb un estat de conservació es espectacular.

L’endemà al matí el nostre destí ja és Merignac on a la tarda en espera un partit amistós a Coutras per escalfar motors. En aquest cas el resultat es el de menys, només dir que el nostre equip és molt superior al rival a qui cal felicitar per la rebuda i tracte rebut (sopar pica pica inclòs).

Dissabte al mati toca matinar ja que a les 9.30 juguem el nostre primer partit del torneig contra el Gujan Mestras (França). Un partit que a priori semblava còmode nomes el vam guanyar per 2 gols a 1 i a 8 segons del final.

A la tarda (16.30) partit contra l’Olot que es va veure superat en tot moment per la intensitat dels nostres jugadors que van sortir a per totes. Van jugar un grandíssim partit que es va resoldre amb un 8 a0 a favor nostre.

L’endemà diumenge tornem a matinar per jugar a les 9.30 contra el Santutxu (Bilbao) un equip ràpid i que juguen força be però nosaltres continuem amb bona actitud i ens emportem el partit per un 7 a 0, resultat que ens porta a jugar la gran final contra el CP Vilanova.

Partit molt disputat i molt ben jugat per part dels dos equips que malgrat perdre per 2 a 0 no el varem donar mai per perdut lluitant fins el xiulet final. Els del Vilanova van haver que suar de valent per guanyar el torneig.

Destacar la professionalitat dels nostres jugadors i tècnics que han representat HCSJ competint de manera impecable aconseguint el sub-campionat i el reconeixement de l’Arnau com a millor porter U13.

  

Agrair a tot el grup la implicació, col·laboració, entusiasme i fer fàcil la convivencia

Felicitem al SAM Rink-Hockey per al seu generós acolliment, per a la seva admirable capacitat d’organització.. han estat uns amfitrions fantàstics! 

Agraïm també l’amabilitat i l’esportivitat de tots els equips participants que han fet que els nostres jugadors s’hagin endut un bon record d’aquests dies i un munt de nous amics francesos, bascos i catalans. Tots es mereixen les nostres felicitacions i en especial donem l’enhorabona als guanyadors del torneig; el Vilanova U13 i el Taradell U11.  

Porter: Arnau Martínez.

Jugadors: Pau Ametller, Héctor Blanch, Ferran Fernandez, Gabriel Narváez, Pablo Narváez , Xavier Rodríguez, Pau Sanz 

Tècnics: Carles Marín, Jordi Martinez

Ajudant: Alex Rodriguez

Delegats: Javier Rodríguez y Jose Luis Sanz.

Resum Fotografic

 

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net