CPR
HCSJ
2
9
finalitzat
+info
Ben A
HCSJ
CCH
3
2
finalitzat
+info
Fem
CCH
HCSJ
2
3
finalitzat
+info
Fem
Imprimeix

CAMPIONAT CATALUNYA ALEVÍ - SALT 2015

 

Salt, diumenge tarda, recepció de l´hotel Sidorme, centre neuràlgic del cap de setmana pels components de l’equip Aleví de l´HC Sant Just. La proposta es posar en comú tot allò que ´ns ve al cap per resumir el campionat i traslladar a la crònica el munt de experiències i sentiments que hem viscut junts. Però, finalment crec que millor explicar-vos cronològicament els esdeveniments esportius . L´activitat social del grup quedarà com un secret entre nosaltres. No penseu malament, només algunes canyes, partides de Play, pizzes ....

Ha estat un cap de setmana esgotador per a tots. Pels jugadors, disputar quatre partits en menys de 48 hores ha estat un repte. Esportivament, hem quedat allà on érem, entre els millors 8 equips de Catalunya de la categoria, però ha estat molt enriquidor  i molt disputat. Anem per ordre, només arribar el divendres ens enfrontàvem al gran favorit, el Manlleu A,  que després no va ser tant; ens van guanyar però la diferència va ser molt minsa en comparació amb el bany que l´any passat aquest mateix equip ens havia donat a les eliminatòries per anar a preferent, Nois ... hem millorat molt en un any ¡¡¡¡ Som més equip ¡ Durant el partit, l´Àlex ens va fer patir amb un cop al nas que va provocar una gran sanguinolada i després el Marc ens va donar un ensurt  amb un àtac d´insuficiència respiratòria , per la calor, els nervis, etc ... Finalment, per sort, tot va quedar en un no-res.

Dissabte al mati, era la nostra oportunitat . L´últim partit que havíem jugat contra el Sentmenat havia estat molt disputat i creiem que podíem guanyar-los. I així  va ser, després de molta lluita la victòria va ser per nosaltres 6-4. Varen jugar molt bé, controlant els nervis com poques vegades havíem vist en aquest equip. Es fan grans ¡¡ La victòria contra el Sentmenat ens donava ales per poder classificar-nos i amb aquesta il·lusió vàrem anar a dinar.

A la tarda, però, el desgavell de resultats que hi ha hagut en aquest campionat, ens donava opcions, a quedar entre els quatre primers si empatàvem o guanyàvem el darrer partit o per setè o vuitè, si perdíem. El partit contra el GEIEG va ser una bogeria, ens van fer esperar una bona estona doncs l’àrbitre que tocava no havia vingut i en venia un “especial” per xiular. En el segon partit de la tarda, tampoc havia aparegut  l’àrbitre i havia xiulat el mateix que els partits anteriors i successiu, sense cap problema.  Realment, el nostre àrbitre va ser molt “especial”, es va carregar les nostres aspiracions, posant nerviosos els nens; quan el HC Sant Just es va centrar al partit i va aconseguir l’empat a 4, va ensenyar dues targetes blaves consecutives a l´Àlex que van destarotar la feina feta.  Menció especial en aquest partit, al comportament dels pares de l´equip contrari que corejaven de forma insultant per nosaltres  el joc del seu equip. Al final del partit, els nervis van aflorar, una mica fruit de la impotència i del desgast acumulat.

Diumenge al partit, vàrem disputar l´últim partit contra el Cp Vilanova. El resultat final de 6-5 perdent ja ho diu tot, dos minuts abans guanyàvem  nosaltres d´un gol amunt. Els dos equips volien acabar el campionat amb una alegria i la truita es va girar a favor d´ells. Podíem dir que l’àrbitre tampoc va estar molt encertat en alguna decisió.

Com a resum, podem dir que els components de l’equip han crescut aquest cap de setmana com a jugadors i com esportistes , coneixent de prop aquells valors que al llarg de la vida els acompanyaran per les pistes :  l´alegria, l´esforç, la decepció, la ràbia, la impotència .... Tot ajuda a créixer.

Només ens queda agrair a tots aquells que han treballat durant l´any perquè hagi estat possible arribar aquí, Jugadors, entrenadors , directiva , pares i afició. L´any que ve més ¡¡¡

OLE, OLE, I OLE 

Moltes gràcies

ADRIÁN ÀLEX ISAAC JOAN MARC NIL PABLO POL RAÚL XAVIER DAVID MARC 

Resum Fotografic

 

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net