CPR
HCSJ
2
9
finalitzat
+info
Ben A
HCSJ
CCH
3
2
finalitzat
+info
Fem
CCH
HCSJ
2
3
finalitzat
+info
Fem
Imprimeix

SEGUIM A NACIONAL CATALANA!!!!

 

Desprès de que Divendres, amb un partit a flor de pell,  el nostre equip de Nacional Catalana guanyes 6-9 a la pista del Shum,  només restava esperar el que passaria avui entre el CP Congrés i el CH Lloret, dons als whattsapp i missatges interns han tret fum durant  aquest mati i han acabat anunciant que amb el resultat  de 5-3  a favor del Congrés, el nostre equip mantenia la categoria.

No ha estat una temporada gens fàcil, el joc dels nanos ha estat a un gran nivell i no se’ls hi pot retreure res, tot al contrari, la comunió Pista/Vestidor/Grada ha estat per segona temporada consecutiva l’artífex de l’èxit, en una temporada on  hem tingut que lluitar moltes vegades contracorrent , les lesions no ens han respectat en cap moment, així com diferents baixes en l’equip que han estat substituïdes per un gran fitxatge a ultima hora i per jugadors dels Sènior B, Junior i fins i tot del Juvenil, que han estat allà pel que fes falta en tot moment.

A tots els Jugadors del Equip, Tècnics, Delegats, Coordinador, Direcció Esportiva i a l’Afició Sangjustenca , Moltes Gràcies per deixar-nos seguir veient Hoquei del bo a Sant Just, però sobretot Gràcies per creure en el nostre humil projecte.  Ara a gaudir dels tres partits que manquen per acabar la lliga.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net