FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

EUROGIRLS 2023

Aquest passat cap de setmana l'equip FEM17 del club va participar en el torneig Internacional "EuroGirls2023" realitzat a Vordemwald / Suïssa. En aquest torneig hi participaven el HC Palau i les seleccions nacionals de Suïssa, Itàlia, Alemanya i Anglaterra.

L'equip va tenir un bon inici guanyant a la Selecció d'Anglaterra 6-3, i posteriorment va dur a terme un grandíssim i emocionant partit contra la selecció local empatant 3-3 a l'últim segon contra Suïssa. Malauradament, tot i disputar molt bons partits, especialment contra la Selecció d'Alemanya on es va veure un partit molt ajustat i que podria haver guanyat qualsevol equip, es va acabar perdent per la mínima 2-3 tot i que l'equip ho va intentar de totes les formes i finalment les noies no van poder superar als 2 primers classificats del torneig; HC Palau i la Selecció Italiana perdent per 4-0 i 3-0 respectivament.

L'experiència ha estat increïble per totes les jugadores, que no només han pogut jugar i competir a pista contra les millors jugadores dels respectius països participants sinó també compartir estones fora de pista amb elles i fer noves amistats.

Fem rodar el club!!

      

Fotografies realitzades per "lebkuchenhausproductions"  

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net