FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

EN JORDI COSTA TORNA A L’HC SANT JUST PER REFORÇAR L’EQUIP TÈCNIC

     

En Jordi Costa s’incorpora a l’equip tècnic del club per dirigir el Primer Catalana i reforçar les seves aspiracions de cara a la propera temporada.

El tècnic barceloní, compta amb una extensa trajectòria dins el món de l’hoquei, que l’ha fet conèixer a fons la realitat de l’hoquei, tant a nivell formatiu com de competició.

A la seva època de jugador juvenil i júnior, ja comença a exercir com a tècnic als Escolapis de Sarrià, sent en aquella època quan fa la seva primera estada a casa nostra, entrenant un equip de la base.

La seva trajectòria com a tècnic l’ha fet col·laborar en diversos clubs com la UE Sant Andreu i el CP Congrés, on hi va ser durant 3 anys. La darrera temporada, fent de coordinador de les categories Juvenil i Júnior.

Després de la seva estada al CP Congrés, marxa cap a Sant Feliu de Codines per dirigir l’equip Júnior  i fer d’ajudant del Quim López al primer equip a Nacional Espanyola.

Un cop finalitzada la seva estada a Sant Feliu, i després de tornar a Sant Just per dirigir el primer equip, llavors a Primera Catalana, marxa cap a Lleida per tornar a col·laborar amb Quim López que en aquells moments dirigia el CE Lleida a OK Lliga on van aconseguir jugar la fase final de la Copa del Rei a La Corunya.

Ja més recentment, i després de dirigir diversos equips al CP Vilanova, incloent-hi l’OK Lliga Femení, el món de l’hoquei el porta durant 5 temporades a l’UE Horta, fent tasques de coordinació les dues darreres.

Finalment, el darrer any i mig, ha estat entrenador del primer equip del CH Olot a Nacional Catalana.

És un plaer tornar a tenir el Jordi a Sant Just. Li donem la benvinguda, i li desitgem molta sort i molts èxits en aquest retorn a casa seva.

Benvingut, Jordi!

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net