FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

GERARD MIQUEL, SERÀ EL SEGON REFORÇ DE L’HC SANT JUST PER A LA PROPERA TEMPORADA

El jugador Andorrà i procedent del CE Vendrell s’incorpora a l’Hoquei Club Sant Just en el que serà el segon reforç per la plantilla del primer equip de cara a la propera temporada a OK Plata.

Seguim treballant per reforçar el primer equip de cara a la propera temporada a OK Plata i, en aquest cas, és tot un plaer comunicar-vos la incorporació de Gerard Miquel al projecte 2021/22.

En Gerard, compta amb una extensa trajectòria ja des de la seva etapa com a Infantil amb l’Andorra HC amb el que va aconseguir un subcampionat de Catalunya i un tercer lloc als Campionats d’Espanya.

Formant part del FC Barcelona, la temporada 2014/15 es proclama campió de Catalunya i d’Espanya, en categoria Juvenil. En categoria Júnior, es proclama campió tant de Catalunya com d’Espanya dos anys consecutius, les temporades 2015/16 i 2016/17.

La temporada 2017/18, debuta a OK Lliga amb l’Igualada HC obtenint un sisè lloc a la lliga regular i arribant a quarts de final de la copa CERS.

Després del seu pas per l’equip arlequinat, fitxa pel CE Vendrell, club en el que ha estat tres temporades, de les quals, dues a OK Lliga i una a OK Plata.

No podem oblidar les seves nombroses participacions tant en Campionats Europeus com Mundials amb la selecció Andorrana on destacaríem diverses cinquenes posicions i un subcampionat del Mundial B que va tenir lloc a Barcelona.

No tenim cap dubte que serà un gran reforç pel nostre equip aquesta nova temporada, i li desitgem molt èxits i nits màgiques a La Bonaigua.

Benvingut, Gerard!!  Molta sort en aquesta etapa que tot just comences a Sant Just.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net