FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

CAMPIONES COPA CATALANA FEM 15

   

Aquest cap de setmana, el nostre equip Fem15 ha aconseguit quedar CAMPIONES DE LA COPA CATALANA FEMENINA FEM15 davant un sempre molt difícil Cerdanyola CH.
El dissabte al Complex Esportiu de la Bonaigua el nostre equip va aconseguir guanyar per 3 a 2 i el diumenge en el partit de tornada a Can Xarau i davant d'una munió d'aficionats del nostre Club que es van desplaçar a Cerdanyola han tornat a guanyar per 2 a 3, deixant la final resolta pel global de 6 a 4 a favor de les Santjustenques.

Moltes Gràcies i Felicitats per la Feina Feta a l nostre equip format per:  Maria, Elna, Queralt, Anna, Noa, Martina, Aina, Carlota, ClàudiaJúlia i Lucia, i com no també a tot l'Staff : Edgar Fandos, Rossend Luciano, Damià Campreciós, Carla Crespan i Laia Trias.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net