FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

ARNAU SALADRIGUES S’INCORPORA A L’HC SANT JUST

 

A l’HC Sant Just ja estem treballant de cara a la propera temporada i en aquesta ocasió volem fer pública la incorporació d’Arnau Saladrigues com a jugador del primer equip que competirà a la categoria d’OK Plata la propera temporada.

L’Arnau inicia la seva trajectòria en el món de l’hoquei al CP Centelles, club del seu poble d’on marxa sent Aleví al Club Patí Vic.

Serà al CP Vic on consolida la seva formació, passant per totes les categories del club, assolint un tercer lloc als Campionats de Catalunya, en els que hi participa en 8 ocasions.

Ja com a Juvenil, debuta a OK Lliga de la mà de Ferran Pujalte, formant part de l’equip que assoleix la copa Intercontinental l’any 2016.

Amb 20 anys, signa pel CHP Sant Feliu, on ha jugat les dues darreres temporades. 

Donem la benvinguda a l’Arnau i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa a Sant Just.

Esperem que t'hi sentis a casa. 

Fem rodar el Club!!

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net