FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

A partir de dilluns 23 de novembre tornen els entrenaments

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest dijous el seu pla d’obertura progressiva d’activitats que revisa les mesures adoptades per la segona onada de la pandèmia de la Covid-19, algunes de les quals afecten molt directament al món de l’esport. Segons aquest pla, les instal·lacions esportives podran obrir i l’esport català reprendre els entrenaments a partir d'aquest proper dilluns 23 de novembre, però haurà d’esperar fins al mes de gener perquè tornin les competicions.

El pla preveu quatre etapes en la desescalada, que es tornaran avaluar territorialment cada 15 dies. La primera fase, que entrarà en vigor dilluns dia 23, permetrà obrir les instal·lacions esportives a l'aire lliure pels entrenaments al 50% del seu aforament esportiu, que en el cas de pistes de 20x40 metres representa uns 18 esportistes simultàniament, i les cobertes al 30%, que vol dir uns 10 esportistes al mateix temps, sempre sense vestidors excepte en el cas de les piscines.

Els entrenaments es podran fer fins a les 21.00 hores per donar temps a que tothom pugui estar a casa pel toc de queda, que seguirà vigent entre les 22.00 i les 6.00 hores. Les restriccions de mobilitat s’aixecaran a la tercera fase, a partir del 21 de desembre, però el confinament nocturn entre les 22.00 i les 6.00 hores seguirà vigent i la represa de les competicions d’àmbit català no està prevista fins la quarta fase, a partir del mes de gener. El toc de queda, doncs, conviurà amb l'aixecament progressiu les restriccions a l'hostaleria, l'activitat cultural, l’esportiva i el comerç.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net