FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

S'ALLARGA LA PARADA ESPORTIVA

Les restriccions a l'Esport Català es mantindran durant 10 dies més, fins el 23 de novembre.

Les restriccions que afecten a l’esport català aprovades el passat 29 d’octubre pel Govern de la Generalitat de Catalunya, entre elles la suspensió de les competicions i el tancament de les instal·lacions esportives, es mantindran com a mínim durant 10 dies més, fins al 23 de novembre, segons van anunciar aquest dijous en una compareixença pública el consellers de Salut i Interior després de la reunió del PROCICAT.

D’aquesta manera, segueixen paralitzades les competicions esportives d’àmbit català i territorial i es mantenen tancades les instal·lacions i equipaments esportius a excepció dels centres de tecnificació i d’alt rendiment o els que hagin d’acollir entrenaments i competicions oficials de caire estatal, professional o internacional, que s’han de celebrar sense públic, i continuen aturades totes les activitats extraescolars de caràcter esportiu fora del centre educatiu. Amb aquesta nova pròrroga de les restriccions, aquest proper serà el sisè cap de setmana consecutiu en el que les competicions d'àmbit català romandran aturades i el següent, en el que encara estaran vigents, serà el seté.

(Font de la noticia Web Fecapa)

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net