FEM RODAR EL CLUB!!!!

CPR
HCSJ
2
9
finalitzat
+info
Ben A
HCSJ
CCH
3
2
finalitzat
+info
Fem
CCH
HCSJ
2
3
finalitzat
+info
Fem
Imprimeix

“EMBUTIDOS LA MASIA S.L.” S’AFEGEIX ALS PATROCINADORS DE L’HOQUEI CLUB SANT JUST

És un plaer anunciar-vos l’acord al que han arribat l’Hoquei Club Sant Just i “Embutidos La Masia”, en virtut del qual l’empresa santjustenca s’afegirà a la llista de patrocinadors del club.

“Embutidos La Masia” és una empresa de llarga tradició a la nostra població elaborant embotits i productes càrnics al llarg de diverses generacions.

El nostre president, Jordi Garolera i el gerent de l’empresa, Martín Caparrós van signar l’acord brindant per una col·laboració que, estem segurs, ens aportarà grans satisfaccions.

Tanmateix, l’empresa disposa de botiga oberta al públic on podreu adquirir i degustar els seus productes.

Els socis de l’Hoquei Club Sant Just, gaudiran d’un 5% de descompte en les seves compres sempre que presentin el seu carnet de soci, acompanyat del seu DNI.

La botiga està ubicada al Carrer de Ramon i Cajal, 5, 08960 Sant Just Desvern, Barcelona.

Agraïm des d’aquí la seva col·laboració i us animem a visitar-los, tot gaudint dels seus productes i del descompte pel fet de ser socis HCSJ.

Seguim fent rodar el club!

   

 

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net