FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

ROBATORI DE MÒBILS A LA BONAIGUA

Els fets van ocórrer aquest dimarts al vespre, mentre els Juvenils de l’Hoquei entrenaven. 

Aquest dimarts els dos equips Juvenils de l’Hoquei Sant Just, formats per 15 jugadors, tenien entrament a la pista exterior de la Bonaigua de 9 a un quart d’11 de la nit. Com que el primer equip del club, que normalment s’entrena al mateix horari a la pista interior, tenia ahir sessió de vídeo, els dos equips Juvenils van aprofitar per entrenar a la pista interior. Durant l’entrenament, va ser quan van ocórrer els fets. Segons ha pogut saber Ràdio Desvern, als vestuaris exteriors que tenen dificultats per tancar-se, és on guarden els afectes personals els Juvenils i on van robar els mòbils dels jugadors. En concret, serien uns 7 o 8 mòbils, entre els quals hi hauria 3 Iphone’s. Segons ens expliquen des del Club, creuen que va ser una cosa planejada des de l’exterior.

La majoria de pares han denunciat ja el robatori a la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Esplugues. Des del club d’Hoquei, s’ha avisat, mitjançant un comunicat, als responsables del complex i a les entitats amb les quals comparteixen espai per tal d’extremar precaucions. A més, ara des del club s’està elaborant un protocol, com a mesura interna, per evitar que aquests fets tornin a passar. (Noticia i fotografia extrets del Butlletí diari de Ràdio Desvern - 98'1 FM - www.radiodesvern.com )  

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net