Recull de Noticies Anteriors a Juliol 2014

Imprimeix

TERCER TORN - 1er. CAMPUS DE DIA DEL H.C. SANT JUST

Del dilluns 7 al divendres 11 de juliol, els nois del tercer torn van poder gaudir del Campus de dia del H.C. Sant Just, dirigit per en Ferran Pujalte. A traves d’aquest enllaç podeu veure diferents fotografies representatives del Tercer Torn del Campus on hem gaudit de les visites d’en Carles Grau i d’en Mia Ordeig tots dos integrants del equip d’OK Lliga del Club Patí Vic.  Fotos.

Imprimeix

DOS REFORÇOS PEL NACIONAL CATALANA

      

Avui s’ha tancat la incorporació de dos reforços molt importants pel nostre equip de Nacional Catalana, es tracta d’en Pol Macià jugador que prové del  Nacional Espanyola/Sots 23 del F.C. Barcelona i d’Alejandro Polo del Sots23/Júnior del PHC Sant Cugat.

Amb aquestes dues incorporacions el club dona la plantilla per tancada desprès de tancar la continuïtat de la columna vertebral del final de lliga passada .

Imprimeix

PRIMER TORN - 1er. CAMPUS DE DIA DEL H.C. SANT JUST

Del dimecres 25 al divendres 27 de juny, els més petits van poder gaudir del primer torns del Campus de Dia del H.C. Sant Just, dirigit per en Ferran Pujalte.

A traves d’aquest enllaç podeu anar veient diferents fotografies que anirem pujant diàriament representatives del Campus. Fotos.

Imprimeix

FESTA CLOENDA 2014

  

El dissabte 14 de Juny a la pista interior de La Bonaigua varem poder gaudir del Sopar de Cloenda de la Temporada 2013-2014, mes de 175 integrants del Hoquei Club Sant Just van degustar les delícies i la brasa del nostre patrocinador “El Camí de Sant Just”. L’Acte va comptar amb la presencia del Regidor d’Esports de l’Ajuntament Victor Murillo, del Tècnic d’Esports Rodolfo Sanchez i els nostres patrocinadors Josa Òptics, Dental Mèdic i Vidal i Porta. En l’acte de lliurament de records també varem tenir l’acompanyament del nostre Alcalde Josep Perpinyà i del Regidor d’Urbanisme Per Joan Daniel.   Enllaç Fotos Acte.

Imprimeix

SEGON TORN - 1er. CAMPUS DE DIA DEL H.C. SANT JUST

Del dilluns 30 de juny al divendres 4 d juliol, el segon torn del va poder gaudir del Campus de Dia del H.C. Sant Just, dirigit per en Ferran Pujalte.

A traves d’aquest enllaç podeu veure diferents fotografies representatives del Segon Torn del Campus. Fotos.

Imprimeix

FLAMA DEL CANIGÓ 2014

L’Hoquei Club Sant Just fidel a les tradicions Populars de Cultura Catalana, va tornar a participar en els relleus de la Flama del Canigó pels carrers de Sant Just, van agafar el testimoni al carrer dels Països Catalans de la ma dels corredors que la portaven de Barcelona i la van lliurar a l’Associació de Veïns a la Rambla de Sant Just Cantonada amb Electricitat. Els Jugadors que varen representar al Club varen ser l’Eric i la Sandra Brull.  Fotos.

Imprimeix

L'ESCOLA AL JOAN PETIT 2014

El passat dissabte 31 de maig, el grup avançat de l’escola de hoquei van anar a la 14ª. Festa – Torneig Joan Petit Nens amb Càncer.

Van marxar tots junts en Autocar ben d’hora al mati cap a St. Hipòlit de Voltregà, durant el mati varen fer moltes activitats lúdiques i van conèixer altres nens/es de diferents clubs, compartint rialles i diversió.

Desprès de dinar tots junts i ja a la tarda, van jugar quatre partits contra altres clubs: CP Voltregà, CH Corbera, CP Folgueroles i CP Centelles. Mireu les fotografies en l’enllaç que hi ha al final de la crònica i veureu l’alegria dels nens/es i dels pares a la grada. Van gaudir molt de la Festa i volem agrair a la Fundació Joan Petit que ens tornes a deixar participar en ella.

Gràcies a les famílies per la seva participació, aprofitant per comentar que l’H.C. Sant Just a traves de l’Escola va fer una aportació econòmica que ajudarà a la recerca del tractament del càncer infantil.

Stick Content!!!   Fins l’any que ve...

Enllaç Fotografies

Enllaç Fotos web CP Voltrega 

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglament

En aquests links podràs descarregar-te el Reglament d'Hoquei  de Fecapa de Setembre del 2010  i el Reglament CIRH-FIRS de Gener 2013 .

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div) Tel. 931 166 177
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.