RECULL DE NOTICIES JOAN PETIT 2013

Imprimeix

NOMINATS PROTAGONISTES 2013 AL BLOG "A KOPS D'STICK"

            

 La Festa Torneig Joan Petit Nens amb Càncer 2013 que es va celebrar a Sant Just durant l’any passat ha estat nomenada a rebre el premi “Protagonista 2013” que atorga el Blog Esportiu d’Hoquei Patins “A Kops d’Stick”.

Us adjuntem el link al blog on trobareu el perquè de la nominació, la veritat que sol llegint la noticia ja ens considerem premiats i esperem que les properes edicions encara siguin molt més grans i mes exitoses que la nostra, que no cal dir li varem posar el màxim per part de la Fundació Joan Petit i el Club, però que tot l’esforç i èxit va ser gracies a tots els voluntaris i voluntàries que la van dur a terme i a la gran participació e implicació de tots els clubs participants. 

Accés Blog

 

Imprimeix

MOLTES GRÀCIES A TOTS

Des de la Fundació Joan Petit i de la Junta Directiva del H.C. Sant Just, ens plau comunicar-vos que el passat 31 de desembre de 2013 varem procedir a realitzar la Transferència de 19.176,62 Euros al Hospital de la Vall d’Hebron, fruit de les donacions realitzades durant la 13ena. Edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer.

Aquests diners seran integrament destinats al projecte “Optimització de la detecció de cèl·lules tumorals circulants en sang i moll de l’ós, en el rabdomiosarcoma. Una millor detecció per augmentar la supervivència”, del Grup de Recerca Translacional en el càncer pediàtric, del servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l'hospital Vall d'Hebron, coordinat pel Professor Jose Sánchez de Toledo Codina, Premi Català de l’Any 2012.

Aprofitem aquestes línies per expressar que s’ens fa molt difícil posar en poques paraules l'enorme agraïment que  volem fer arribar a la gent que ha col·laborat en aquesta recaptació. Moltes Gràcies i com diu el nostre Slogan “STICK CONTENT”

Imprimeix

ARTASTJUST - JOAN PETIT

Artastjust, col·lectiu de dones artistes del municipi, fan una exposició col·lectiva al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat ( carrer Falguera 2-6).

Amb aquesta exposició el Col·lectiu Artastjust vol contribuir amb el projecte Joan Petit Nens amb Càncer que aquest any 2013 s’ha celebrat a Sant Just Desvern.

Adjuntem link d'artastjust perquè us pugeu fer una idea dels treballs realitzats i animar-vos a col.laborar adquirint obres, també us convidem a la inauguració el proper 22 de Novembre a les 8 de la tarda al mateix Palau Falguera.

 DIÀLEGS

Imprimeix

SOPAR SOLIDARI FUNDACIÓ JOAN PETIT

Amb motiu del compromís solidari de Sant Just Desvern amb la Fundació Joan Petit, nens amb Càncer  i amb la complicitat específica del nostre Club, organitzem una festa- sopar solidaria el dimarts dia 9 de juliol. La finalitat és destinar tots els fons que es recullin al projecte de recerca en el càncer pediàtric, del Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l'hospital Vall d'Hebron. La investigació que lidera el doctor Sánchez de Toledo, Català del Any 2013, permetria augmentar la supervivència en els infants que pateixen aquesta greu malaltia. A més, el catedràtic d'economia aplicada de la UAB Josep Oliver, s'implica solidàriament en aquest acte i farà una anàlisi de l'actual situació economicafinancera i social; s'hi ha convidat també a l'empresariat local i comarcal, un sector que es pot regir pels principis de responsabilitat social corporativa.

Ara es l’hora de que les mares, pares, delegats, entrenadors, familiars i Junta directiva, fem l’esforç de col·laborar i participar d’aquest sopar solidari, es la oportunitat que tenim per recaptar els fons necessaris per dur a terme aquest projecte que segur farà augmentar l’èxit amb la recerca per batre aquesta greu malaltia infantil.

Des de l’Hoquei Club Sant Just us demanem un últim esforç i demostrem que la nostre solidaritat va més enllà.  Us adjuntem aquest enllaç on trobareu tota la informació necessària per apuntar-vos-hi  http://santjustcat.enantena.com/100

El Sopar es celebrarà el 9 de Juliol a les 20:30 a l’Hotel Sant Just Hesperia (c. Frederic Monpou, 1) informació i reserves 934 804 800

Preu del cobert 45€. Ingrés al compte corrent de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer 2013-6180-42-0200031032 (Catalunya Caixa) abans de l’1 de Juliol.

També es pot participar per mitja de la fila 0 – si es vol col·laborar i no es pot assistir al sopar - i a traves de una Taula Patrocinadora: 600 €.

Les aportacions podran ser objecte de deducció al impost de la renda.

Moltes Gràcies per endavant i esperem poder saludar-vos personalment el vespre del dia 9.

 
Imprimeix

SOPAR SOLIDARI JOAN PETIT 2013

Sant Just ja ha recollit 10.000€ per la investigació contra el càncer infantil

El sopar solidari Joan Petit ha aconseguit elevar fins els 10.000€ els fons per finançar el projecte d’investigació del càncer infantil a la sang i al moll de l’os de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Amb aquesta iniciativa es clouen els actes organitzats en el marc de la 13a Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer que es va iniciar el passat mes de maig.  

150 persones van participar en el sopar solidari que ha permès recollir 5.153€, fruit del pagament del sopar (més de la meitat de l'import anava destinat a la Fundació) i de diferents sortejos. Persones representants del sector empresarial i associatiu, s'han implicat en aquesta activitat que s'ha organtizat amb la col·laboració de les empreses locals Amat Immobiliaris, TAC Events-Baboom i l'Hotel Hesperia. 

Des del mes de maig s'han dut a terme diferents propostes per conscienciar i recollir fons econòmics pel projecte que coordina l'oncòleg i Premi Català de l'Any 2013, José Sánchez de Toledo i Codina que, amb altres tres metges de l'equip van ser presents al sopar. Sánchez de Toledo, el president de la Fundació Joan Petit i l'alcalde Josep Perpinyà, van coincidir a destacar la importància de prioritzar la investigació mèdica i la sanitat pública per part dels governs competents i que hi ha línies vermelles que no es poden traspassar com són els fons per la recerca mèdica. En el sopar també va intervenir, el catedràtic d’Economia Aplicada, Josep Oliver, va oferir una visió més global de la situació econòmica que viu el país, els motius que ens hi han portat, la relació amb Europa i com s'encara el futur.   

La 13a Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer és una iniciativa impulsada per la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer i que a Sant Just Desvern han liderat l'Hoquei Club i l'Ajuntament, i en la qual s'han implicat voluntàriament i desinteressadament una gran part de la població, comerços, empreses i entitats. 

Al mes d'abril, amb un acte en el qual es van implicar les entitats esportives, es presentava el el programa d'activitats i l'objectiu d'aquest projecte, el padrí d'aquesta 13a.Festa -l'esportista i veí Eric Abidal.  Amb el recent Sopar Solidari es dóna per tancat el programa específic d'activitats, tot i que el compte continua per fer-hi aportacions i hi ha col·lectius associats que tenen previst destinar diners d'activitats pròpies programades pel que queda d'any.  

Durant el sopar també es va projectar aquest vídeo realitzat per en Khalid Ghalib amb imatges de les diferents activitats que s'han fet al llarg d'aquests mesos i que també podeu veure a www.santjust.cat 

També a traves d’aquest enllaç podeu veure un resum de fotografies del acte.

Imprimeix

FESTA TORNEIG JOAN PETIT 2013

Dissabte dia 25 es va celebrar al Complex Esportiu de la Bonaigua la 13ena. Edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, va ser una jornada rodona on mes de 240 nens i nenes entre 3 i 6 anys d’arreu de Catalunya i Aragó varen gaudir de mes d’un centenar d’activitats de lleure i 48 partits d’Hoquei.

Al mati va ser una delícia veure com els nanos feien les activitats amb una gran il·lusió des de la típica carrera de sacs o el pica-pared, fins a pintar-se a ells mateixos vestits amb els colors del seu equip o jugar a detectar metalls amb un detector de veritat dels Mossos d’Esquadra, els quals també ens van oferir una exhibició dels gossos especialitzats en trobar desapareguts, o estupefaents i explosius.

Descàrrega Fotos en aquest enllaç ...

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglament

En aquests links podràs descarregar-te el Reglament d'Hoquei  de Fecapa de Setembre del 2010  i el Reglament CIRH-FIRS de Gener 2013 .

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div) Tel. 931 166 177
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.