HCSJ
UEH
-
-
finalitzat
+info
Ale C
IHC
HCSJ
-
-
Diu 17
17:45
Ale A
CPV
HCSJ
10
0
finalitzat
+info
Ale B
HCSJ
CEAM
-
-
Diu 17
12:15
Ben B
HCSJ
HCS
-
-
Dis 16
16:30
Ben A
M
HCSJ
-
-
Dis 16
16:30
PB-
HCSJ
CPSR
-
-
Diu 17
11:00
Pre C
HCSJ
CSC
2
1
finalitzat
+info
Pre B
CSF
HCSJ
-
-
Dis 16
17:30
Pre A
HCSJ
PSC
-
-
Diu 17
18:30
Fem
HCSJ
UEH
-
-
finalitzat
+info
Inf B
CEV
HCSJ
-
-
Diu 17
13:45
Inf A
CHR
HCSJ
-
-
Dim 19
22:00
Jún A
HCSJ
HCS
-
-
Diu 17
13:30
Juv
HCSJ
CPT
-
-
Diu 17
17:15
Min
HCSJ
HP
-
-
Dis 16
19:45
NCA
HCSJ
VHC
-
-
Dis 16
17:45
2CA B
HCSJ
HCS
-
-
Dis 16
13:30
2CA A
Imprimeix

Present i Futur

Present i Futur

Després d'un parèntesi d'activitat irregular, sobretot degut a la construcció del nou Pavelló, l'any 2004 es constitueix una nova Junta Directiva que, en constant evolució, treballa amb noves idees i projectes per tal de tornar el Club al màxim var1l esportiu i social.

L'actual estructura del Club es fonamenta en 3 àreas bàsiques de treball (Àrea Esportiva, Àrea Econòmica i Àrea Social) amb les quals es pretén potenciar al màxim totes les categories i, molt particularment, el que ha de ser el futur del Club, les Bases.

Àrea Esportiva

És la responsable de definir i portar a terme el projecte esportiu del Club, és a dir, definir les bases d'aquest projecte i treballar per proporcionar tots els elements necessaris tan humans com tècnics per tal de que aquest projecte esportiu es pugui assolir dins dels terminis exigits i amb la qualitat que correspon.

Àrea Econòmica

Tot projecte esportiu requereix d'un important sustent econòmic per tal d'aconseguir desenvolupar-se i consolidar-se com a tal. És per això, que aquesta àrea del Club treballa constantment per tal d'obtenir tots els recursos possibles que permitin la consolidació del Club i la consecució dels objectius esportius definits. Aquesta àrea treballa bàsicament amb la intenció de:

  • Ampliar el programa de patrocini amb les entitats/empreses que ja hi col·laboren i aconseguir-ne de noves.
  • Ampliar la massa social del Club pel que fa al nombre de socis numeraris.

Tal i com Arquímedes va dir al definir el concepte de palanca "dame un apoyo y levantaré el mundo", nosaltres diem "dame un sponsor y moveré el HCSJ".

Àrea Social

L'ampliació i integració de la massa social del Club així com la integració del Club amb les activitats pròpies del poble de Sant Just Desvern són els objectius bàsics d'aquesta àrea. Les festes socials que organitza el Club així com la participació del Club a la "Fira Sant Just al Carrer" o a la marxa per la "Flama del Canigó" son dos clars exemples de la unió del Club amb el poble de Sant Just.

Et recomanem que consultis el dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just i el seu funcionament intern.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins, tant de Fecapa com de la FIRS, així com les Bases de Competició de la Temporada 17/18 i el Reglament de disciplina esportiva.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div) Tel. 931 166 177
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net