Imprimeix

FECAPA - ASSEGURANÇA

FECAPA - Informació Assegurança Esportiva 2016-2017

La fitxa federativa atorga al seu titular la cobertura d’accidents en l’exercici de l’activitat esportiva de l’hoquei, i per tant cobreix les eventuals lesions produïdes en el transcurs dels entrenaments i en la celebració de partits. L’entitat asseguradora en qüestió per a la Temporada 2016/2017 es Mapfre. El número de pòlissa es la 055-1480322215 a nom de la Federació Catalana de Patinatje (Modalitat Hoquei). Us recomanem, especialment als Delegats, la seva consulta i, sobretot, la impressió de la relació dels centres mèdics concertats i d'unes quantes còpies del full de declaració d'accident esportiu. Esperem que no calgui fer-los servir mai.

Es molt important fer servir els Centres Mèdics concertats, en cas d'Urgència vital i tenir que anar a un Hospital Públic, es tindrà que passar avis a la mútua perquè es faci càrrec de les despeses ocasionades, sinó l'hospital públic pot reclamar-ho als accidentats.

Imprès Declaració d'Accident

Centres Mèdics Concertats Mapfre

La forma d’actuar es la següent:

  • Omplir el Comunicat d’Accidents amb totes les dades i portar al centre mèdic juntament amb una copia de la Fitxa. (En el cas de no tenir la fitxa a ma molts centres fan deixar una paga i senyal fins que la portem)
  • Anar al Centre Concertat per Mapfre mes proper, mirar el llistat de Centres concertats que us adjuntem amb tota la documentació a la web del Club, els més propers a la Bonaigua obert 24 hores son:

  Clínica Creu Blanca: Entrada Urgències per Carrer J.V. Foix 71.  Barcelona. Tel. 932 522 522 

Clínica Sant Honorat: Av. Tibidabo, 20 – Barcelona  Tel: 934.184.397.

  • Els accidents s’han de comunicar a Mapfre via telefonica al telèfon 902.157.504. perquè ens donin numero d’expedient, moltes vegades aquest tramit el fa el mateix centre concertat, i també hi ha centres que ho fan fer al pacient.

Es molt important saber que si un jugador, entrenador o delegat opta per anar a un Centre Públic de la Seguretat Social o Mutua Privada, es molt possible que aquest centre al saber que ha estat produït per la practica d’un esport reclami el import de l’assistència produïda. Per això es molt important comunicar l’accident telefonica a Mapfre per indicar el tipus de danys, i si es de vital importància no dubtar en anar al mes proper i si ho comuniquem per telèfon a Mapfre s’han de fer càrrec.

Mapfre es molt probable que no es faci càrrec de cap despesa que no hagi estat comunicada per avançat.

Per més informació (o informació mes actualitzada) adreceu-vos a la web de la Federació (www.fecapa.cat).

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglament

En aquests links podràs descarregar-te el Reglament d'Hoquei  de Fecapa de Setembre del 2010  i el Reglament CIRH-FIRS de Gener 2013 .

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div) Tel. 931 166 177
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.