Imprimeix

270 KILOS DE GRÀCIES

Els jugadors del H.C. Sant Just varen aportar ahir la quantitat de 270 Kg d’aliments i productes de neteja a Càritas, dins l’Acció Humanitària que es va dur a terme.  Una vegada mes s’ha demostrat que la família del H.C. Sant Just s’arremanga quan es necessari, i encara més quan es tracte d’ajudar els mes desafavorits.

En nom de la Junta, de l’Ajuntament , de la Parròquia i de Càritas moltes gràcies a tots per la col·laboració i molt bones festes.

Seguint aquest enllaç trobareu un petit reportatge fotogràfic de la recollida per equips.

Imprimeix

Ferran Pujalte agafa la Direcció Tècnica de l’HCSJ

En Ferran Pujalte juntament amb el nostre Coordinador Carles Marin i el seu equip de col·laboradors de la empresa 5P Gestió Esportiva inician un nou projecte per seguir desenvolupant la capacitat esportiva de tots els nostres jugadors/es.

Ferran Pujalte actual primer entrenador del Club Patí Vic i amb un llarg historial dins del mon de l’Hoquei s’incorporà al nostre projecte esportiu per aportar la seva experiència i ajudar en el desenvolupament de la part esportiva del Club.

El projecte es força important per tots nosaltres i ens ajudarà a seguir creixent com a Club, però els que de debò ho gaudiran seran els nostres jugadors/es i els nostres tècnics ja que juntament amb ell, s’incorporaran figures de primer nivell dins del mon de l’Hoquei per fer tots junts el Gran Projecte Esportiu de l’HCSJ.

Des de la Junta volem agrair en Ferran Pujalte la seva disposició per participar en aquest ara també el seu projecte.

Imprimeix

MOLTES GRÀCIES A TOTS

Des de la Fundació Joan Petit i de la Junta Directiva del H.C. Sant Just, ens plau comunicar-vos que el passat 31 de desembre de 2013 varem procedir a realitzar la Transferència de 19.176,62 Euros al Hospital de la Vall d’Hebron, fruit de les donacions realitzades durant la 13ena. Edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer.

Aquests diners seran integrament destinats al projecte “Optimització de la detecció de cèl·lules tumorals circulants en sang i moll de l’ós, en el rabdomiosarcoma. Una millor detecció per augmentar la supervivència”, del Grup de Recerca Translacional en el càncer pediàtric, del servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l'hospital Vall d'Hebron, coordinat pel Professor Jose Sánchez de Toledo Codina, Premi Català de l’Any 2012.

Aprofitem aquestes línies per expressar que s’ens fa molt difícil posar en poques paraules l'enorme agraïment que  volem fer arribar a la gent que ha col·laborat en aquesta recaptació. Moltes Gràcies i com diu el nostre Slogan “STICK CONTENT”

Imprimeix

CATALÀ DEL ANY

La nostra enhorabona al Dr. Josep Sánchez de Toledo, nou Català de l'Any.

Un reconeixement molt important per la seva trajectòria al cap davant de l'equip d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica a l'Hospital Vall d'Hebron.

Enguany tots els diners que es recullin a la Festa Joan Petit de Sant Just Desvern es destinaran a un projecte que ell mateix coordina. “Optimització de la detecció de cèl·lules tumorals circulants en sang i moll de l’ós, en el rabdomiosarcoma. Una millor detecció per augmentar la supervivència”

Esperit Joan Petit,

STICK CONTENT

Peu de Foto: Josep Sánchez de Toledo (amb el premi) flanquejat pelpresident de la Generalitat Artur Mas, el president de Grup Zeta Antonio Asensio Mosbah i el director d'EL PERIÓDICO Enric Hernàndez. Foto realitzada per JOAN CORTADELLAS i extreta del diari “EL PERIODICO” + informació del acte a http://www.elperiodico.com/es/noticias/catala-de-lany/oncologo-guarda-2391133.

 

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglament

En aquests links podràs descarregar-te el Reglament d'Hoquei  de Fecapa de Setembre del 2010  i el Reglament CIRH-FIRS de Gener 2013 .

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div) Tel. 931 166 177
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.