FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

ELECCIONS PRESIDENT HCSJ 2021

El passat 15 de gener va finalitzar el termini de presentació de candidatures a la Presidència i Junta Directiva del H.C. Sant Just, dins el termini previst al calendari electoral i desprès del període de reclamacions, ha estat presentada una única candidatura encapçalada pel candidat a President Sr. Jordi Garolera i Juaneu i integrada per les persones següents:   Ferran Brull, Ismael Cuevas, Fidel Vidal, Javier Rodríguez, Alberto Pastor, Nuria Bigas, Josep Climent i Anahi-Keira Horn.

Degut a la presentació d’una única candidatura se suspèn l’acte de votacions que s’havia de celebrar l'1 de febrer i es nomena com a Nou President de l'Hoquei Club Sant Just al Sr. Jordi Garolera i Juaneu.

Des de la redacció de la web li desitgem juntament amb la seva nova junta els màxims èxits pel Hoquei Club Sant Just.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net