FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

EDU FERNÁNDEZ, FITXA PER L'HC SANT JUST

El fins ara jugador del CE Noia, Edu Fernández s’incorpora al projecte de l’HC Sant Just per a la propera temporada a OK Plata. 

Seguim perfilant la que serà la plantilla del primer equip per la propera temporada a OK Plata. En aquest sentit, degut a la qualitat i experiència del jugador, la incorporació de l'Edu Fernández és un important reforç per l’equip, de cara als nous reptes que se’ns presenten. 

Format a la base de l'Igualada HC, és allà on aconsegueix 2 Campionats d'Espanya i 3 de Catalunya. L'any 1998 passa a les files del FC Barcelona amb el que obté uns altres 3 Campionats d'Espanya i 3 de Catalunya.

El seu bagatge com a jugador sènior l'ha portat a passar per les files de l'Igualada HC, la Vendéene Francès, el CP Vilafranca, el CE Vendrell i finalment el CE Noia. 

Entre d'altres, en el seu palmarès com a jugador sènior, hi consta un sots campionat d'Europa el 2003, el sots campionat de lliga el 2004 i el sots campionat de la Copa del Rei el 2004 amb l'Igualada. També amb el CP Vilafranca va aconseguir el sots campionat de la copa CERS l’any 2016. 

Internacional absolut amb la selecció Espanyola, es proclamà campió del món l'any 2005 i va obtenir 2 campionats d'Europa els anys 2004 i 2006. Amb la selecció Catalana absoluta, també va aconseguir la Golden Cup l'any 2009. 

Des del club, celebrem enormement aquesta gran incorporació i estem convençuts que la seva aportació al primer equip, i globalment al projecte HC Sant Just,  ens portarà grans dies d'hoquei a La Bonaigua. 

Benvingut i molta sort, Edu!!

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 19/20. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div)
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net