FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

JOAN LLUÍS MUDARRA, PRIMERA INCORPORACIÓ AL PRIMER EQUIP DE L’HC SANT JUST PER LA TEMPORADA 2019/20

  

El jugador d’El Vendrell Joan Lluís Mudarra, es converteix en el primer reforç de l’equip de cara a la nova temporada a OK Plata.

En Joan Lluís, de 21 anys, s’ha format esportivament a la base del CE Vendrell, equip amb el que ha jugat en totes les categories fins arribar al primer equip a OK Lliga la temporada 2017/18, debutant també a la copa CERS.

En aquest procés formatiu, destaca la habitual presencia als Campionats de Catalunya, el sots campionat d’Espanya assolit en categoria Juvenil, així com les diverses convocatòries a entrenaments de la Selecció Espanyola.

En l’acte de presentació i benvinguda amb el president del club, Jordi Garolera i el Director Tècnic Ferran Pujalte, el jugador va manifestar que té  moltes ganes de poder defendre la samarreta del Sant Just i poder gaudir el màxim d'aquesta nova etapa".

Benvingut doncs, Joan Lluís !!  Et desitgem molta sort en aquesta nova etapa a Sant Just.

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 19/20. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div)
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net