Imprimeix

SANT JUST SOLIDARI - HC SANT JUST

       

L'Hoquei Club Sant Just i l'l'ONG "SANT JUST SOLIDARI" han signat avui a Les Escoles de Sant Just un acord de col·laboració entre les dues entitats.
En aquesta col·laboració el Club incorpora al pitral de la seva nova segona equipació el logo de l'ONG juntament amb l'enllaç a la pàgina web, a més de col·locar una pancarta publicitaria al Complex de la Bonaigua.
La tasca principal de SANT JUST SOLIDARI ha estat, i és, la gestió dels projectes de solidaritat en el municipi de Camoapa (Nicaragua) amb el qual Sant Just està agermanada, també s'ha treballat en diferents projectes amb la població del Sàhara refugiada a Argèlia, a Cuba on s'han fet diferents camps de treball, durant 10 anys es va estar col·laborant en un projecte al barri de la Palmilla (Màlaga) i l'any 2010 es va iniciar un projecte de formació i ocupació amb un centre de dones a Tujereng (Gàmbia).
Podeu entrar a la seva pàgina web justsolidari.cat on podreu trobar tota la informació sobre els seus projectes i col·laborar perquè puguin seguir desenvolupant la seva tasca.
A la fotografia es pot veure el moment de la presentació de la samarreta amb l'Alcalde de Sant Just Josep Perpinyà, el President de Sant Just Solidari Lluis Casals i el nostre President Jordi Garolera. A l'Acta a part de les Juntes d'ambdues entitats també han assistit les Regidores Quima GiménezCarrasumada Serrano i Laia Flotats i el Regidor Pere Bosch