FEM RODAR EL CLUB!!!!

Imprimeix

L'INICIACIÓ B VISITA REUS

Dissabte 30 d´abril de 2016, 

Partit Reus - Prebenjamí Iniciació B HCSJ

Jugadors: Gael, Hugo, Martí, Xenia i Llibert (p)

Entrenador: Jordi Estrada

Un cop acabada la lliga , ara és el moment d´amistosos i de seguir gaudint del hoquei. I aquest cap de setmana els nostres nens  es van endur un molt bon record per tota la seva vida.

El dissabte ens va tocar anar fins a Reus per jugar contra l´ equip de prebanjamí iniciació del Reus en  l´intermig del partit del hoquei lliga del Reus contra el Calafell. 

Aquest cap de setmana , degut a que era un partit no previst en el calendari , vam tenir moltes baixes i no vam poder gaudir  del Miquel, del Mario ni de la Carlota. Però vam poder disfrutar de l´ajuda del super porter Llibert ,del prebenjamí B, i del jugador revelació de l´escoleta Gael. 

Vam començar la jornada amb un triangular contra els 2 equips d´escoleta del Reus, en teoria amb nens un any més petits . La nostra superioritat va ser impressionant , ens vam sentir com en el primer partit de la lliga contra el Vilanova però al revés. En el primer  partit vam fer gols tots i cadascun dels  nostres jugadors i això que es van controlar i es vam dedicar a passar-se la pilota abans de llançar a porteria. El segon partit per igualar més els equips , vam fer un intercanvi de porters , el resultat va ser més reduït però no vam  sortir de la porteria rival intentant fer un gol al Llibert, finalment van caure 2 dianes.  

Un cop acabat el primer partit, vam esperar a l´inici del partit del hoquei lliga on els nostres nens van sortir a la pista acompanyats de la mà per els jugadors del Reus que van ser super simpàtics amb ells . Després, entrepà veient la primera part i en l´intermig vam jugar contra el prebenjamí iniciació del Reus , el partit molt igualat  però vam perdre per 1-0 , cosa que l´ Hugo en el darrer minut va estar a punt de fer l´empat amb una jugada  de les seves que va acabar al travesser de la porteria. 

Un cop acabat el partit , els nens van esperar que sortissin els jugadors del Reus que molt amablement els hi van signar poster , sticks , .... 

Els nostres nens van marxar super contents d´haver conegut als jugadors del Reus, super confiats de les seves possibilitats cara l´any vinent contra equips amb nens un any més petits i super encantats de tenir un nou membre en l´equip , el Gael , que es va integrar perfectament en l´equip i ja el consideren un amic més.

+FOTOS

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins de Fecapa, així com les Bases de Competició de la Temporada 20/21. Tanmateix en aquest altre enllaç trobaràs tots els Reglaments de la FEP.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:00
(Dimarts, Dijous o Div)
club@hcsantjust.net