FEM RODAR EL CLUB!!!!

HCS
HCSJ
-
-
Dis 17
16:00
Ale B
HPP
HCSJ
-
-
Diu 18
10:00
Ale C
HCSJ
CRL
-
-
Diu 18
11:15
Ale A
CC-LSEM
HCSJ
-
-
Dis 17
13:15
Ben B
HCSJ
JC
-
-
finalitzat
+info
Ben A
HCSJ
HPP
-
-
Diu 18
10:00
PB-
HCSJ
CC
-
-
jugant-se ...
Pre C
UEH
HCSJ
-
-
Dis 17
15:00
Pre B
PSC
HCSJ
-
-
Diu 18
10:30
Fem
CRL
HCSJ
-
-
finalitzat
+info
Inf A
HCSJ
FCM
-
-
Diu 18
12:30
Jún A
FCM
HCSJ
-
-
Diu 18
16:00
Jún B
HCSJ
CHC
-
-
Dis 17
13:00
Juv
CC
HCSJ
-
-
Dis 17
19:00
Min
HCSJ
CPM
-
-
Dis 17
19:45
NCA
HCSJ
MDR2
-
-
Dis 17
18:00
2CA B
HCM
HCSJ
-
-
Dis 17
18:00
2CA A
Imprimeix

STOP GREUGES ESPORT CATALÀ!!!!

 

 

MANIFEST: 

El món de l’esport català vol denunciar i posar de manifest els Greuges i perjudicis que pateix l’esport per culpa de les darreres accions legislatives que menystenen i perjudiquen greument la realitat del sector.

L’esport s’ha convertit en un fenomen social universal que contribueix a reduir desigualtats socials i culturals, així com a una millora de la salut i el benestar, alhora que és una eina educativa i generadora de valors. Una persona practicant d’esport suposa un estalvi d’entre 150 i 300 euros anuals per al sistema de salut pública. Per tots aquests motius la promoció i el desenvolupament de les activitats esportives són d’interès general.

Volem advertir en aquest sentit que la continuïtat d’aquests Greuges comportarà la desaparició de bona part del teixit associatiu i reglat del sector esportiu, que passarà a estructurar-se en organitzacions al marge de qualsevol control i reglamentació.

Així, l’esport català vol denunciar i demanar la retirada dels Greuges següents:

1. Implantació de la Llicència Única per al finançament de les Federacions espanyoles amb recursos de les Federacions autonòmiques.

2. Menysteniment a la formació federativa en la reglamentació dels ensenyaments oficials conduents a les professions de l’esport.

3. Manca de reconeixement  de la figura del Pocket Money, tot equiparant les compensacions al voluntariat esportiu amb salaris i obligant a donar d’alta a la Seguretat Social.

4. Eliminació de l’exempció sobre l’impost de Societat prevista per a entitats sense ànim de lucre amb ingressos inferiors als 100.000 euros l’any.

5. Augment de l’IVA al 21% als serveis esportius prestats per particulars i empreses.

6. Exigència d’una RC de 70 milions d’euros a esportistes participants en una competició desenvolupada a la carretera.

7. Risc de demolició dels Clubs nauticoesportius situats a la platja i dificultat d'instal·lar zones poliesportives permanents en aplicació de la Llei de costes.

8. Exigències de control i registre per 10 anys de qualsevol moviment a partir de 100 euros en aplicació de la Llei contra el blanqueig de capitals

9. Manca de resposta a la demanda continuada del sector per una Llei de mecenatge pròpia.

En definitiva, l’esport de base i el sector esportiu en general es troba en una situació d’ofegament, fiscalització i intervencionisme que per la seva realitat i manca de recursos serà impossible de sostenir per les entitats esportives sense ànim de lucre. L’augment de les càrregues i obligacions imposades a les entitats esportives i la retallada en recursos i suport al desenvolupament de la seva activitat, farà que l’activitat esportiva del nostre país se submergeixi i es precaritzi amb les nefastes conseqüències que en tots els àmbits això comportarà.

 Per tot això, el conjunt de l’esport català en tots els seus estaments demanem el cessament d’aquestes accions intervencionistes en el nostre sector i les modificacions legislatives oportunes prenent en consideració la realitat del món esportiu, que en la seva majoria és de base altruista i es nodreix de l’acció voluntària de les persones.

Troba tota la informació a www.sortimaguanyar.cat

Inscriu-te per participar a l'acte públic contra els Greuges el proper 19 de març!

Recorda! Digues la teva a les xarxes socials amb #sortimaguanyar

 Barcelona, març de 2015

Estatuts

En aquest link podràs descarregar-te els Estatuts Vigents (en format pdf) de l'Hoquei Club Sant Just.

Dossier

En aquest link podràs descarregar-te el Dossier del Club (en format pdf) on trobaràs tota la informació relativa a l'Hoquei Club Sant Just.

Reglaments

En aquest enllaç podràs descarregar-te els diferents Reglaments d'Hoquei Patins, tant de Fecapa com de la FIRS, així com les Bases de Competició de la Temporada 17/18 i el Reglament de disciplina esportiva.

Contactar

 La Bonaigua
Passeig de la Muntanya, 27
08960 - Sant Just Desvern
Sala Entitats 17:30 a 20:30
(Dil a Div) Tel. 931 166 177
hcsj.comunicacio@hcsantjust.net